Mennyi táppénzt kapok 200. 000 Ft bruttó bér után? 3 gyerekre érvényesítjük az adókedvezményt.
Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 22:23
1/5 anonim válasza:
Mióta dolgozol?
Ki hogy veszi igénybe pontosan a családi kedvezményt?
Csak mert vagy 50 vagy 60 % a táppénz.
2/5 A kérdező kommentje:
oh, azt hittem legalább 70% a terhességi. Milyen kedves az állam... Azért ezt jól lecsökkentették. Amúgy 15 éve vagyok folyamatos munkaviszonyban és most vagyok 27 hetes és hulla rosszul vagyok, így nagyon örülök, hogy el kell mennem táppénzre. Azért azt hittem legalább erre van valami kicsit enyhébb szabályozás.
2015. márc. 14. 15:17
3/5 anonim válasza:
Nem, nincs, ez is táppénz. Annyi a különbség, hogy ezt nem előzi meg betegszabi...
a csed és gyed lesz majd 70 %.
de ez is bruttó.
szóval neked 60% lesz a táppénzed.
4/5 anonim válasza:
És mindenképp megosztva kell kérned a családi kedvezményt, mert te kb a tp alatt csak kb 19 ezret tudsz csak igénybe venni. Csednél kb 22ezer lesz , gyednél 36ezret. Szóval sokkal kevesebbet, mint a fizudból.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, azt már intézzük, hogy év közben szeretnék változtatni, hogy azt hogy lehet. Férjem éppen holnap megy át a könyvelésre. Mert nem annyira egyszerű náluk ilyet év közben módosítani, de remélem engedik és csak jövőre kapjuk vissza:((( köszönöm a segítséget, most így már képben vagyok mit kell intéznem.
2015. márc. 15. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!