Eddig mindig 60 ezer GYED-et kaptam, ma érdekes módon 46-ot. Valakinek valami tippje van, hogy ez miért lehet?
Figyelt kérdés
Légyszi segítsetek..:( 11 hós a fiam h ez számít..2015. márc. 5. 08:28
1/8 anonim válasza:
Márciusban mindig kicsit kevesebb, mert a február rövid hónap. De ekkora különbség túl nagy.
2/8 anonim válasza:
Igen, február mivel 28 napos volt, így kevesebb gyed jár, mivel napra adják. Viszont, 60 ezer helyett a 46 ezer nagyon kevés, 14 ezer Ft-al kevesebb szerintem túl sok levonás.
Én 88 ezer helyett kaptam 79 ezret. Tehát 9 ezerrel kevesebbet. 60 ezernél szerintem februárra kellett volna kapj legalább 55 ezret. Valami más is lehet. Esetleg banki levonás?
3/8 A kérdező kommentje:
banki nem lehet semmiképpen.. meg azt külön sms-ben írná.. nincs semmi hitelem.. szóval nem értem.. bár úgysem látják be ha hibáznak,nem fognak többet küldeni szóval lemondhatok róla gondolom...
2015. márc. 5. 08:59
4/8 anonim válasza:
A gyed határozatban mennyi a napi bruttód? Kéred az adókedvezményt?
5/8 A kérdező kommentje:
nem tudom mennyi a bruttó... de kezdem kapizsgálni, hogy nem töltöttem ki az adókedvezményes papírt..
2015. márc. 5. 09:19
6/8 anonim válasza:
De akkor már előző hónapban is kevesebbet kellett hogy kapj, mert ez már a 2. hónap utalása volt.
7/8 A kérdező kommentje:
pedig akkor megkaptam a 60-at :S érdekes ez az egész..
2015. márc. 5. 10:04
8/8 anonim válasza:
Mindenképp a munkahelyeden járj utána v. az OEP-nél, attól függ, honnan kapod a gyedet. Itt mi is csak tippelni tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!