Most akkor hogy is van? Aki tudja, azt kérem, hogy segítsen!
Már máshol is kérdeztem, de nem tudtak rá válaszolni, és a védőnő se tudja.
Közfoglalkoztatottként dolgozom egy iskolában. 2014 január 01-től, 2014. április 30-ig volt szerződésem. A következő szerződésem 2014. június 20-tól volt. 2014 december 01-ig többször is hosszabbítottak, de nem volt egy nap kiesésem se.
Most 2014. december 01-től 2015. február 28-ig van szerződésem. Ha minden igaz márciusban is hosszabbítanak, de az a feltétel, hogy minimum 1 napra vagy egy hétre is álláskeresőként kell szerepelnünk a munkaügyi kézpontban.
Most vagyok 21 hetes terhes és július elejére vagyok kiírva. Ha lesz pár nap szünetem a szerződések közözz, az hogy befolyásolja a gyedet? Nagyon befolyásolja a folytonosságot? A védőnő azt mondta, hogy esetleg fizessem magam után addig a TB-t, de nincs egy kis idő, amíg jár a TB? Nem értem!
Kérem, aki tud az segítsen, mert senki nem tudta, akitől eddig megkérdeztem!
Remélem, hogy így van ahogy mondjátok, és köszi a válaszokat! :)
Azt mondták, hogy megoldható az is, hogy a szüléskor legyen szerződésem.
Ha megszületik a kisbabám és utána lejár a szerződés az már nem befolyásol semmit se ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!