Az Apa igánybe veheti e a családi adókedvezményt?
Figyelt kérdés
2015. jan. 25. 17:54
1/5 anonim válasza:
Igen, de csak az egyik szülő kérheti egy gyerekre.
2/5 anonim válasza:
Ez nem ilyen egyszerű... mikor? magzatnál csak akkor, ha házasok vagytok, ha csak élettársak, akkor csak utólag, az adóbevallásában érvényesítheti.
Együtt éltek, mert ez sem mindegy (és sajnos nem ritka ugye, hogy nem...), ugyanis csak saját háztartásban nevelt gyermek után vehető igénybe...
3/5 A kérdező kommentje:
Élettársak vagyunk, és táppénz alatt jár? mert én megigényeltem ugyan felisvan tüntetve a bérjegyzékemen de összegben nem nyílvánul meg. Így is visszaigényelhetem?
2015. jan. 28. 20:13
4/5 anonim válasza:
Annak éri meg igényelni, akinek nagyobb a jövedelme !
5/5 anonim válasza:
Ha a vér szerinti apa, akkor igen, igénybe veheti még ha élettárs is.Azonos lakcím legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!