Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Gyed extrával csak oda lehet...

Gyed extrával csak oda lehet menni dolgozni ahonnan eljöttem szülni, vagy máshova is?

Figyelt kérdés

Ahol dolgoztam az teljesen más városban van(100km távolság),mikor terhes lettem elköltöztünk onnan.

Szeretnék menni majd dolgozni,de oda nem tudok visszamenni ahol voltam,mert a távolság miatt nem tudom megoldani a bölcsit. Párom is müszakba dolgozik még abba a városba,és ha váltóba is kérném a müszakt akkor se tudjuk hozni vinni. SEgitségünk nincs.

Ebben a városban szeretnék munkát vállalni. Ha lejár majd a gyed,gyes,akkor majd a másik városba felmondok és itt keresek munkát ahol most lakunk

2015. jan. 21. 14:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen mehetsz máshová, DE jobb ha a régi munkáltató is tud róla, főleg ha esetleg ez a szerződésedben is benne van. Egyébként mondjuk nem vagy köteles bejelenteni.
2015. jan. 21. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!