Mit tudok tenni, ha a munkáltató nem hajlandó aláírni a családi adókedvezményről szóló papírt?
Figyelt kérdés
Mindenórás kismama vagyok és most már "szobafogságra" ítélt az orvos, így nem tudok bemenni a munkáltatóhoz, de kitöltve elküldtem a papírokat.2015. jan. 20. 19:48
1/3 anonim válasza:
A férjed veszi igénybe teljes egészében, és a te mutatódtól csak aláírás kell? Mert akkor egyszerűen ikszeld be, hogy nincs munkáltatód...
Akkor lenne jelentősége, ha közösen vennétek igénybe. (bár ellenőrzésen tőlem még egyet sem kértek be)
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, csak a férjem kéri a kedvezményt, neki meg a munkáltatója kéri a másik aláírást. De amúgy is nekem kell feltűntetnem az adóbevalláson, tehát akár elhanyagolható?
2015. jan. 21. 11:22
3/3 anonim válasza:
NYugodtan írd be, hogy nincs munkáltatód. Ha csak ő veszi igénybe, akkor a te adóbevallásodban meg sem fog jelenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!