Kaphatok egyszerre két gyest ebben az esetben?
Figyelt kérdés
5 éves autista kislányom után kapom most a meghosszabbított gyest, és emelt családit, de jövő hónapban érkezik a kistesó! Utána is jár nekem a gyes, és a családi, vagy a kislányom után járót a párom igényelje a továbbiakban? Mert ugye a meghosszabbított gyes mellett korlátlanul lehet dolgozni, így azt a párom is igénybe tudná venni.2015. jan. 2. 11:07
1/5 anonim válasza:
igen és nem.
nem veheti a párod igénybe ha te is gyesen vagy, viszont te mindkét gyest kaphatod. az maradt, hogy egy családban egy ember igényelheti az azonos ellátmányokat
2/5 anonim válasza:
Így van, egy háztartásban csak egyik szülő kaphat ellátást.
És a gyed extra miatt kaphatod együtt a két ellátást.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. :) ezek szerint ugyanúgy megigėnyelhetem a nevemre a családit is és a gyest is, ha a pici megszületik, és utána minden ellátás az én számlámra jön tovább?
2015. jan. 2. 12:11
4/5 anonim válasza:
Igen,Te kérd a gyest és a családit is. Nekem a fiam most lesz 3 éves,tejallergiás így kapom utána én is tovább a gyest meg a cspt,és nyáron született tesója,aki után szintén gyest és családit kapok.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! :)
2015. jan. 2. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!