Igaz hogy 8 órában dolgozhatok 3 gyerek mellett?
Kereskedelemben simán találsz részmunkaidőt, ennyi.
Szerintem jól érzed magad az öregek otthonában és nem akarsz másik munkát, ahol folyamatosan dolgozni kell, nem lehet 5 percenként kávézni és üldögélni és csak akkor felállni, amikor valamelyik öreg jajgat vagy épp kaja és gyógyszerosztás van, éjszakába meg lehet aludni.
Tudom, mert nagynéném és anyósom is öregek otthonából mentek nyugdíjba.
Szóval szedd össze magad és ne nyavalyogj és sajnáltasd már magad, mert nagyon szánalmas vagy, komolyon.
Eü-ben 12 óra van, ennyi, te ahhoz senki vagy, hogy miattad megváltoztassák. Ha nem engedik a 8 órát, akkor felmondasz és keresel mást, ennyi, aztán fejezd be, mert úgy viselkedsz, mintha te valamilyen különleges ember lennél, aki előtt meg kell hajolni.
3 gyerkes, folyamatos műszakban dolgozó anya.
Az én munkahelyemre keresnek részmunkaidős embereket és gyet mellett nagyon jó pénzt lehet keresni, akár havi 60-70 ezret is, heti 20-25 óra munkáért. Kapard már össze magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!