Az ügyintéőnek mi baja van abból, hogy bementem egyedülállóként intézni a támogatásokat?
Figyelt kérdés
havi kb 2500 ft-os segítégről van szó, ami nem is az ő pénze..
olyanokat mondott, hogy majd írja be, hogy "az apját azt se tudja hol van.., nincs kapcsolat se tartva.."
holott előtt emondtam neki, hol az apja, hol él és nem velünk, stb
egyolytában kötözködött, végül azt mondta, nem is vagyok rá jogosult, meg milyen sok a visszaélés.
így bementem a polgármesterhez, ott az ügyintézők közölték, hoyg de, jogosult vagok rá, és ki volt az az az ügyintéző, aki ilyet mondott..(nem tudtam a nevét)
de szóval mehetek vissza, csak azt nem értem, miért fáj neki segíteni a rászorultakon..?akkor meg minek dolgozik ott?
2014. dec. 4. 10:35
1/2 anonim válasza:
Szia. Anyummal is mindig ezt csinaltak es aztan mar nem is ment a segitseget kikerni, mert ilyen bunko es megalazo volt vele az emberke. Sajnalja toled a pezt, akkor is ha nem az o penze. Azt hiszi o a nagy munkas es te meg a 2500 ingyen ftbol elsz. :D idiota. Nyugi es menj csak vissza. En dolgoztam onkormanyzatban es nekik van a legjobb dolguk a vilagon es annyit tudnak nyoszorogni. Ha egesz nap 3 levelet meg kell irniuk, akkor mar ok a nagy munkasok es agyon hajtjak magukat. Nevetsegesek. En ossze tettem volna a ket kezem, ha ott dolgozhattam volna, de csak gyakorlaton voltam es nem vettek vissza, mert csak valakinek a valkije mehet oda dolgozni. Az nem szamit, hogy nem ert hozza. Nyugi es tojd le magasrol.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi
mindenesetre ha megint kötözködni fog (holnap megyek ismét)akkor le is adom a nevét a feletteseknek.
2014. dec. 4. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!