CsBZs kérdése:
Tobb kerdesem lenne gyes, tgyas, lakastamogatas es stb?
Figyelt kérdés
Eloszor is van egy 17honapos fiam tervezzuk a masodik babat, ferjem munkanelkuli elvileg januartol 4oraba lesz bejelentve. Lehet-e az hogy az elso gyermekem utan aki nem lesz meg akkor 3eves igenybe veszem a gyest es a kisebbik gyermekem utan igenybe veszem a tgyest ( mert h elvileg mind a ketto jar csak egyszerre nem tudom megadjak-e). Aztan vehetek-e igenybe gaz tamogatast? En kb a csaladi potlekkal es az adojovairassal egyutt kapok 100ezret. A ferjem fog vagy 40et. Egyaltalan van-e meg akarmilyen tamogatas amit igenybe vehetek? Es ket gyerek utan mennyi az ado kedvezmeny?2014. nov. 30. 09:17
11/11 vaszily katalin válasza:
a t gyas az mi,én is szeretnék gyereket ,légyszi az még nem halotam rola.KÖSZÖNÖM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!