A TGYÁS-t szülés előtt pont 28 nappal lehet igénybe venni csak, vagy lehet az 10 nappal is?
Figyelt kérdés
Még van szabadságom is és azt is szeretném kivenni, és ha azzal együtt elmennék TGYÁS-ra 28 nappal szülés előtt akkor jóformán egész decemberben otthon lennék. Ezt nem szeretném, ezért érdekelne hogy muszáj pont 28 napnak lennie? Vagy az csak a felső határt jelenti?2014. nov. 20. 15:51
11/12 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: sajnálom hogy így félrevezettek de lehet nem direkt volt csak ők is rosszul tudták. Vagy lehet hogy azóta változtak volna a szabályok?
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Azt esetleg nem tudjátok hogy mennyi idővel előtte kell bejelentenem? Akár már most is beadhatnám a papírt hogy január 2-től szeretném kérni?
2014. nov. 21. 09:05
12/12 anonim válasza:
Én márc 31.-ig dolgoztam tavaly, április 1.-től kezdtem a Tgyást, és április 22-re voltam kiírva.
Szóval akármikor kezdheted, legkorábban szülés előtt 28 nappal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!