Nem tudom kihúzom e a decemberi fizuig a szülést?
Figyelt kérdés
ha táppénzen maradok a decemberi fizuig, de már megszülök időközbe, és kapunk karácsonyi jutalmat, azt nekem nem kell ugye visszafizetni, ha utana igényelem a Tgyást? Elvileg az igénylés napjátol szamolják nem? Nem vonnak vissza jovedelmet?2014. nov. 18. 19:51
1/1 anonim válasza:
Szerintem ez kizárólag a cég döntése, erre nincs általános válasz. A prémimum vagy adHATÓ, vagy szerződésben foglaltak teljesítése esetén jár, de általában az előbbi. Nem hinném amúgy, milyen embertelen cég nem adná oda, bár attól függ, meddig dolgoztál. Mondjuk ha május óta táppénzen vagy, szerintem max. időarányosan "jár", ha mostanában hagytad abba a melót, akkor én odaadnám az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!