Diplomás gyed kérdés? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Jelenleg gyeden vagyok,munkaviszban állok. Idén szeptemberben el kezdetem a főiskolát,közben érkezik a harmadik baba ami jövő március végén lesz. Épp le fog járni a gyedem a második babával és TGYÁS ra megyek. Kérdéseim a követekezők. 1. Jogosult vagyok e diplomás gyedre a harmadik babával ha van munkaviszonyom és még nincs meg a diplomám. 2. A munkabérem emelkedhet ha nincs még diplomám de fősulira járok?2014. nov. 17. 13:12
1/2 anonim válasza:
1. Miért kérnél diplomás gyedet, amikor a munkaviszony alapján kapsz Tgyás-t és Gyedet? Kettőt nem lehet...
2. Nem.
2/2 anonim válasza:
Mivel van munkaviszonyod így nem vagy jogosult diplomás gyedre,mivel a fizetésed alapján kapod/fogod kapni az ellàtàsokat.
Ha a munkáltatód ad fizetésemelést akkor emelkedhet,de azért mert beiratkoztál fősulira nem fog adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!