Valaki kirakta ezt a linket és kitörölték a kérdést? Miért?
Nem tudom miért.
Mindenkinek az volt a véleménye, hogy nem segélyre meg családi pótlékra kell gyerekeket potyogtatni,
Én a kérdező első kommentjéig olvastam
Teljesen egyetértek a megszorítások irányával- kérdés, hogy ezt valóban meg tudják-e így valósítani.
Egyedülálló szülőként is vígan lemondanék a családi pótlékról, ami egy alanyi jogon járó segély, ha helyette ugyanekkora szja kedvezményt kapnék. Engem hátrány nem érne, ahogy egyetlen családot sem, ahol legalább egy dolgozó ember van.
Az alanyi jogon járó segélyek megkurtításán nem érdemes háborogni, a dolgozó emberekről már nem nagyon lehet több bőrt lenyúzni, a segélyre alapozók száma meg évről évre nő.
Természetesen az önhibájukon kívüli szerény sorsúakat segítsék, az idősek, rokkantak, betegek nem tudnak pl dolgozni, így jellemzően szja-juk sincsen- de a családban azért legyen már olyan, aki dolgozik, vállalkozik, hozzátesz a közöshöz- az kapjon a közösből többet, akár a beteg, idős, gyerek családtagja után is.
Számomra a megélhetési gyerekgyártás valahol igenis önhiba- legyen is kevesebb segély és több adókedvezmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!