Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Mit csinálnak a nők azokban a...

Mit csinálnak a nők azokban a nyugati országokban, ahol sokkal kevesebb a GYES ideje, mint itthon?

Figyelt kérdés
Külföldön több országban is csak pár hétig maradhat otthon az anya szülés után, ezalatt kap csak valamilyen támogatást, 15-20-30 hét után pedig mennie kell vissza dolgozni. Ilyenkor mit csinálnak a nők? Bedugják bölcsődébe a gyereket, és akár 4-5 hónappal a szülés után már járnak dolgozni? Egyáltalán ilyenkor hogy töltik le az ajánlott min. 6 hónap szoptatási időt?
2014. okt. 29. 23:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom mennyire tesz jót a gyereknek ez. Én mint aupair láttam pár gyereket akit ilyen-olyan román/ukrán/spanyol/francia képzetlen féltini lányok neveltek fel a szülő helyett. Egy osztályban ha 5-6 mentálisan ép gyerek van, az már egy jó osztály.

Egyébként meg chipsel és édességgel veszik meg a gyerekeket, ott figyel a drága játék, tévé, heti 2-3 különóra (tíz év alatt?! normális ez) csak épp az apját-anyját nem látja.

2014. okt. 30. 21:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, ez egy baromira durva általánosítás. Több országban is éltünk már, abszolút nem ez az átlag tapasztalat.
2014. okt. 30. 21:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Én azt mondtam, hogy a bölcsi nem árt nekik, ahol szakképzett nevelők vannak, nem román tinilányok. Szerintem a kettő nem teljesen ugyanaz.

Nálunk nagyon kedves nevelők vannak, tanítják őket, játszanak-énekelnek, kint vannak a levegőn, egészséges ételeket kapnak. Nincs ebben semmi rossz.

2014. okt. 30. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!