Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Az orvosomtól kérnem kell?

Az orvosomtól kérnem kell?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni hogy fogantatástól számított 90-dik naptol jár rá az adókedvezmény,és azt nekem kérni kell az orvosomtól egy olyan papírt? vagy mi kell hozzá? most vagyok 12 hetes betöltöttem, és ezek után mi a teendő?
2014. okt. 29. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
A nődokitól kérsz igazolást, a munkahelyen pedig ez alapján kell kitölteni az adókedvezményes papírt.
2014. okt. 29. 10:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönön a gyors választ! Arra lennék még kíváncsi hogy akinek az 1. gyereke születik, az kapja majd a közel 300.000Ft-ot? ezt rebesgetik ismerőseim,de ha már az anyának van egy gyermeke de nem a párja a gyermeke apja viszont most tőle terhes akkor az beleszámít?mármint a páromnak az első gyermeke lesz és hogy ő igénybe veheti ezt a támogatást?
2014. okt. 29. 11:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
NEM KAPJA!!!!!!
2014. okt. 29. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen,hogy az első gyerekre kap az ember 300 ezret.Voltak ilyen kósza hírek,hogy lesz,de nem fogadták el a tövényt.
2014. okt. 29. 12:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Senki nem kap 300ezret.
2014. okt. 29. 12:19
 6/6 anonim ***** válasza:

nem vezették be a 300E-s anyaságit, csak választás előtti kampányfogás volt, ráadásul olyan rég, hogy nem is értem miért rebesgetik még mindig.

de egyébként ha már kérdezed, ha lenne se vehetné igénybe az apa az anyaságit :DDD

2014. okt. 29. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!