A munkahelyem nyilatkozatot kér a visszatérési szándékomról. Mit írjak, hogy fogalmazzak? Komolyan nincs erre nyomtatvány?
Nyilatkozat
................................részére
(munkahely neve) (
címe)
Tárgy: fizetés nélküli szabadság megszüntetése
Alulírott .................(született: ..........., a.n.: .............) ..................... szám alatti lakos a Munka Törvénykönyve 138. § (5) bekezdése alapján .................. napján született ...................nevű gyermekem otthoni gondozása céljából ................. napjától igénybe vett fizetés nélküli szabadságomat ..............napján megszüntetem.
Kérem szíves tájékoztatását munkába állásommal,és a szabadságok kiadásával kapcsolatban!
Kelt.:.......................
……………………………………………………
aláírás
2-es vagyok
Ha munkába állsz akkor a fizetetlen szabit szünteted meg.Én is gyesen vagyok.Kaptam fizut gyest együtt.A gyest szóban mondtam a HR-esünknek,hogy ha kellene neki valamihez tudjon róla hogy azt is kapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!