Magzati-adókedvezmény? Hogyan is?
Az orvostól kell kérni az igazolást, mikor töltötted a 91. napot. Ezt az adóbevalláshoz kell csatolni, ha munkahely készíti az adóbevallást, ők tudják, mit, hogyan kell benne kitölteni erre vonatkozóan. Ha azt kéritek, akkor a beadástól számított 30 napon belül a számlátokra utalják a visszaigényelt pénzt. Az nem baj, hogy nem voltatok még hátasok, a lényeg az, hogy hivatalosan is ő a gyermek apja. Mi a pátommal nem vagyunk egyáltalán házasok, a második gyermek után mi is hasonlóképpen fogjuk igényelni.
A gyerek születése után minden év elején újra kell jelezni, ki, hogyan, és milyen formában szeretné igényelni.
és az 5ös pontba mit kell írni? milyen összeget? én nem értem, ha nem gond letudod nekem írni hogy hova mit írjak? mitől kedvezményezett az ellátott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!