Idén emelték a fizumat, de egy hete állományban vagyok már a szülésig (február) mivel számolhatok?
4 éve itt dolgozom; 100.000 volt a nettóm; 2014 februárjától 136.000 Ft. Most vagyok 12 hetes terhes; és 2014. július 20.-tól sajnos veszélyeztetettként állományban vagyok már a szülésig.
Próbáltam kitölteni TGYÁS, GYED kalkulátort; de nekem ez sok.... Segítenétek hogy kb. mennyivel számolhatok?
2015.februárjára vagyok kiírva szülni!
És ne nettó fizetéssel számolj, hanem bruttóval. A hivatalos szervek is azzal számolnak.
A családi adókedvezmény miatt plusz 10-rel nő a nettód.
Itt az évest töltsd ki (adogasd össze, hogy mennyi lesz a 2014-es BRUTTÓD), ez alapján kiszámolja és havi bontásban leírja az összegeket a szülés utáni 3 évre.
első, inkább ne válaszolgass ebben a témában.
kérdező, azt az időszakot veszik figyelembe, amíg dolgoztál. A tp osztószám-csökkentő nap, a rá kapott összeg sem számít bele a tgys alapjába, illetve éppen ezért nem 365 lesz az osztószám. A tp előtti bruttódat osztjuk az évből a tp-ig eltelt napok számával. Ha év közben korábban ia voltál tp-n, az is csökkenti a napok számát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!