Hogyan kell lemondani a Gyes-t?
Figyelt kérdés
A babám 1 éves lesz nemsokára, tehát járna még, de szeretném lemondani a folyósítást. Hogyan kell lemondani? Jól olvasgattam, hogy csupán nekem kell egy nyilatkozatot írnom erről és ezt beadnom? És ha így van, akkor milyen szöveget kell írni? Vagy ürlap van hozzá? Köszönöm.2014. júl. 23. 11:11
1/4 anonim válasza:
Én simán irtam a mák ügyintézőnnek egy levbelet hogy milyen dátummal és milyen indokkal lemondom a gyest.
2/4 anonim válasza:
Miért akarod lemondani? Mert az Extra Gyed törvény ezt is szabályozza. Már szinte minden esetben jár.
3/4 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék,mert én is most azon gondolkozok,hogy lemondom a gyest.
4/4 A kérdező kommentje:
Azért szeretném lemondani, mert a férjem megigényelné a gyed extrát.
2014. júl. 23. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!