Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Gyeden vagyok még szeptember...

Gyeden vagyok még szeptember végéig, így hogyan tudok állást váltani?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy szept. végéig még gyeden vagyok de találtam egy 6 órás munkát. Ilyenkor hogy van a felmondás, gyed folyósítás, mert a jelenlegi melóhelyem kifizetőhely volt? a felmondás után a szabadság amit összeszedtem a gyed alatt? felmondási idő? minden ezzel kapcsolatos infó kéne! Előre is köszönöm!

2014. júl. 22. 19:23
 1/1 anonim ***** válasza:

A 6 órás munkát gyed alatt kezdenéd most?

Ha igen, nem kell felmondanod a régi helyeden, elég akkor mikor a gyed lejár és nincs hercehurca. Dolgozhatsz másik helyen a jelenlegi munkahelyed mellett és ha lejár a gyed és az új helyen akarsz maradni, akkor mondj fel, de kérheted a fizetésnélküli szabit a régi helyen a gyes miatt még egy évig, úgy hogy az új helyen meg dolgozol, ha esetleg az új hely nem jönne be, akkor a régihez még visszamehetsz.

2014. júl. 22. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!