Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Emelkedni fog az anyasági segély?

Weman Alida kérdése:

Emelkedni fog az anyasági segély?

Figyelt kérdés

Tudja valaki mik a legfrissebb hírek az egyszeri anyasági segély 288 ezer forintra való emeléséröl?

Mikor szavazzák meg és mikortol járhat?

2014. máj. 26. 20:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

Én egyszerűen nem értem, hogy a híradásokban azt a részt meghallják az emberek, hogy emelkedni fog, azt viszont már nem, hogy nem fogják bevezetni.

Nem értem a kérdező felháborodását sem, hisz már annyian megkérdezték itt ugyan ezt.

A kereső használata sok mindenkinél nem működik. Egyszerűbb ha feltesz egy kérdést, aztán azon csodálkozik, hogy nem reagál rá senki, majd pár nap múlva kiemeli, illetve azon, hogy sokan már idegből írnak ide, mert ennyire elfogultak az emberek, hogy annyira nem veszik a fáradtságot, hogy utána nézzenek mi is az igazság.

2014. máj. 31. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!