Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Mi jár nekem szülés után?

Mi jár nekem szülés után?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok van már egy szakmám szeptemberben kezdtem el a 2-ik szakmát. Mit kaphatók??

2014. máj. 18. 16:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
23%

fogalmatok sincs, hogy pl az apa mennyit keres. Ő legalább nem ebből akarja eltartani a gyereket ezek szt, nem az volt az első dolga, hogy hű, mennyi pénz jön be.

NEm sír a szája, miért csak ennyi, hanem megkérdezte, mire jogosult. HA elvetette volna, mert nem dolgozott még, azért bántanátok.

Kérdező, ha volt tanulószerződésed, akár gyedre is lehetsz jogosult, írj nekem privit!

2014. máj. 18. 18:08
 22/29 A kérdező kommentje:
Teljesen igaza van az utolsó válaszolonak csak meg kérdeztem hogy mi jár. Nem ebből akarom el tartani. Volt tanuló szerződésem de most a 2ik szakmánál csak megállapodási szerződésem van.
2014. máj. 18. 18:19
 23/29 anonim ***** válasza:
17%
tanulószerződés alapján biztosított vagy, és jogosulttá válsz pénzbeli ellátásra. Szóvál sétálj be a helyi OEP-hez, és érdeklődj :)
2014. máj. 18. 18:26
 24/29 anonim ***** válasza:

„mert 1. nem volt rendes munkahelyed, nem tudtál kiépíteni egy biztos karriert és még sorolhatnám mennyi mindent nem értél el és túl fiatal vagy még egy gyerekhez 30 év alatt nem is engedném hogy szüljenek... „

Érdekes felfogás, de mond hol és hogy lehet ebben országban kiépíteni egy biztost karriert? 30 múltam, van 2 diplomám, nyelvvizsgám, de a 3. közfoglalkoztatotti ciklusomat töltöm, a biztosnak hitt állásomnak akkor szakadt vége, mikor eltávolították azt, aki odavitt, mindenkit lecseréltek, nem azt nézték ki hogy dolgozik, hanem hogy kinek az ismerőse, sajnos több olyan ismerősöm nincs, aki segíteni tudna, így maradt a közmunka, amit szintén nem volt egyszerű elintézni, és nem sokára szeretnék babázni, akár így is, nem várok már egy „biztos” állásra, mert olyan úgysincs.

Kérdező, neked boldog babavárást!

2014. máj. 18. 19:15
 25/29 anonim ***** válasza:

23!

Ne írj hülyeségeket!

Tanulói jogviszonnyal csak a természetbeni ellátásokra jogosult, pénzbenire nem!

Csak egyetemistaként kaphat gyedet, a gyed extra miatt, amúgy tanulóként nem!

Jó hogy nem már egyből táppénzre küldöd...

2014. máj. 18. 21:06
 26/29 anonim ***** válasza:
tanulószerződés, nem hallgatói jogviszony. Ha nem értesz, ne szólj bele. Szerintem azt se tudod, mi az...
2014. máj. 18. 21:10
 27/29 anonim ***** válasza:
Gyedre hogy lenne már jogosult baromságokat minek írtok.
2014. máj. 18. 21:10
 28/29 anonim ***** válasza:

file:///C:/Documents%20and%20Settings/user/Dokumentumok/Downloads/T%C3%A1j%C3%A9koztat%C3%B3%20a%20tanul%C3%B3szerz%C5%91d%C3%A9sr%C5%91l%202013-2014-es%20tan%C3%A9v.pdf

tanulószerződéssel biztosított és pénzbeli ellátásra szerez jogosultságot.

2014. máj. 18. 21:14
 29/29 anonim ***** válasza:
2014. máj. 18. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!