Mi jár nekem szülés után?
fogalmatok sincs, hogy pl az apa mennyit keres. Ő legalább nem ebből akarja eltartani a gyereket ezek szt, nem az volt az első dolga, hogy hű, mennyi pénz jön be.
NEm sír a szája, miért csak ennyi, hanem megkérdezte, mire jogosult. HA elvetette volna, mert nem dolgozott még, azért bántanátok.
Kérdező, ha volt tanulószerződésed, akár gyedre is lehetsz jogosult, írj nekem privit!
„mert 1. nem volt rendes munkahelyed, nem tudtál kiépíteni egy biztos karriert és még sorolhatnám mennyi mindent nem értél el és túl fiatal vagy még egy gyerekhez 30 év alatt nem is engedném hogy szüljenek... „
Érdekes felfogás, de mond hol és hogy lehet ebben országban kiépíteni egy biztost karriert? 30 múltam, van 2 diplomám, nyelvvizsgám, de a 3. közfoglalkoztatotti ciklusomat töltöm, a biztosnak hitt állásomnak akkor szakadt vége, mikor eltávolították azt, aki odavitt, mindenkit lecseréltek, nem azt nézték ki hogy dolgozik, hanem hogy kinek az ismerőse, sajnos több olyan ismerősöm nincs, aki segíteni tudna, így maradt a közmunka, amit szintén nem volt egyszerű elintézni, és nem sokára szeretnék babázni, akár így is, nem várok már egy „biztos” állásra, mert olyan úgysincs.
Kérdező, neked boldog babavárást!
23!
Ne írj hülyeségeket!
Tanulói jogviszonnyal csak a természetbeni ellátásokra jogosult, pénzbenire nem!
Csak egyetemistaként kaphat gyedet, a gyed extra miatt, amúgy tanulóként nem!
Jó hogy nem már egyből táppénzre küldöd...
file:///C:/Documents%20and%20Settings/user/Dokumentumok/Downloads/T%C3%A1j%C3%A9koztat%C3%B3%20a%20tanul%C3%B3szerz%C5%91d%C3%A9sr%C5%91l%202013-2014-es%20tan%C3%A9v.pdf
tanulószerződéssel biztosított és pénzbeli ellátásra szerez jogosultságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!