Van egy nagy gondom. Lehet hogy terhes vagyok és nem tudom hogy mit tegyek? 19 éves vagyok. Az orvos azt mondta a vizsgálaton hogy terhes vagyok de már 3x teszteltem és mind negatív lett.
Figyelt kérdés
A kérdésem az hogy mit jelent amit az orvos a papíra írt.
BV: lúdtojásnyi uterus afv-ben szabad környezetben. Ez terhességre utal?
2014. máj. 18. 10:29
1/7 +bloodred+ válasza:
Hát ez eléggé arra utal, kb. 5 hetes terhességre.
2/7 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy lúdtojásnyi méretű a méhed, ami kb. 5 hetes terhességnek felel meg. Gondolom, csak tapintással vizsgált, ultrahangon lehetne látni biztosat.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat. Igen csak kézzel vizsgált meg ultrahangra június 2-án megyek. Mit kaphatók ha már van 1 szakmám de meg tanulok?
2014. máj. 18. 15:00
5/7 A kérdező kommentje:
Nem. Hanem szakiskolában.
2014. máj. 18. 16:15
6/7 anonim válasza:
Gyes: 25.650 Ft/hó.
Családi pótlék: kb. 12 ezer Ft/hó.
Kb. pelenkára és tápszerre elég lesz egy hónapban az elején.
Aztán egyszeri anyasági támogatás 64 ezer Ft, ha lesz a terhes könyvedben legalább 4 orvosi pecsét.
Ha a gyermek apja dolgozik, akkor kaphat családi adókedvezményt, havi 10 ezer forintot. Ha a férjed, akkor a terhesség 91. napjától kérheti, ha nem a férjed, akkor a gyerek születése után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!