Ha apuka van gyed-en ő is dolgozhat mellette vagy ez az új törvény csak az anyákra érvényes?
Figyelt kérdés
Az érdekel,hogy ha a férjem átvenné a gyed-et akkor ő is dolgozhat e tovább mellette vagy neki itthon kéne maradni és csak én dolgozok?2014. máj. 16. 07:38
11/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,ha a főnökömék bele egyeznek akkor csak hétvégén megyek be dolgozni mivel hétköznap nincs ki vigyázzon a kicsire,szombaton meg lenne a mama vasárnap pedig apa,így akkor nekem se kell olyan sokat távol maradnom a kisfiamtól.Azt meg akkor még átgondoljuk hogy átvegye e apa vagy marad nálam a gyed,szívem szerint maradnék itthon de muszáj lesz kicsit dolgoznom mivel jövőre elég sok kiadás lesz.
2014. máj. 16. 15:12
12/15 anonim válasza:
köszönöm a lepontozást. Figyelembe véve, hogy ebből élek, és minden mondatom alá tudom támasztani törvénnyel, bátran kövessétek annak a tanácsát, aki baromságot írt.
13/15 anonim válasza:
Én is le lettem pontozva előző és kikérem magamnak, hogy baromságozd a vàlaszomat vagy másét!
Lehet, hogy bérszámfejtő vagy, de az elegáns megnyilvánulás nem az erősséged...
14/15 anonim válasza:
de ha baromságot írsz, bizony le fogom baromságozni... és sehol nem írtam, hogy bérszámfejtő vagyok.
Inkább vagyok durva, minthogy félrevezessek másokat a fel nem ismert butaságom miatt.
15/15 A kérdező kommentje:
bocsi de én nem pontoztam le senkit,mindenkinél zöld kezet nyomtam,ha valaki le pontoz az nem én voltam,akkor nem köszöntem volna meg a válaszokat se.
2014. máj. 17. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!