Lakcimkartya csere miatt elesek a szuletesi tamogatastol?
Akkor ez azt jelenti, hogy a bejelentési idő az marad a régi? Most teljesen butának érzem magam, mert eddig csak akkor csináltattam másikat mikor új helyre költöztem, akkor meg evidens volt, hogy aznap jelentettem be először.
Köszi szépen!
Mi tavaly áprilisban vettünk lakást abban a kerületben, ahol én már 25 éve állandó lakos voltam. Itt nőttem fel, itt jártam az iskoláimat, stb.
Nyilván átjelentkeztem állandóra a saját lakásunkba és nem "maradtam" apukámék címén, ami ugye születésem óta volt a lakcímem.
Nálunk nem pénzbeli támogatás van, hanem babakelengye.
Mikor mentem az okmányirodába, akkor kérdezték, hogy csak 2013. április óta vagyok itteni lakos?! Közöltem, hogy nem. Már 25 éve ebben a kerületben lakom, csak tavaly lakást vettünk a férjemmel.
Ennek ott helyben utána néztek (nevem alapján), feltűnt nekik a 2012. évi névváltozásom (férjhez mentem) és leigazolták, hogy állandó lakos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!