Ha nem 8 órában vagyok bejelentve, hanem 2 külön cég alkalmaz 4-4 órában, akkor az is 8 órának számít a gyed-hez?
Vagy GYES,hez? Nem értek hozzá...
A párommal szeretnénk babát,és előre szeretnénk felkészülni mind anyagilag,és mind fizikailag a babára :-)
Kérdésem tehát:Ha két helyen vagyok bejelentve 4-4 órában,akkor az összesen 8-nak számít? És elég az utolsó egy év ahoz 4-4 órában vagyok bejelentve?
Mert csak egy helyen dolgozom 12 órában,de csak 4-be vagyok bejelentve,csak ha elintézném,hogy ismerős bejelentsen 4órába,akkor azt összevonják,és abból számítják ki,mennyi jár,vagy annyi elég nekik,h csak 4 óra,és ol:4900.-bruttónak aszem a 70%-a? vagy ha 2x4 óra,akkor 49000 bruttó+49000,és annak a 70%-a?
Vagy mivan,ha visszamenőleg bevagyok jelentve 2 éve folyamatosan,ebből a 2évből az első 3 hónap 8 óra,az utáni 4 óra,akkor ennek az átlagát veszik,és úgy számolják ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!