Persssona kérdése:
Milyen támogatások járnak első gyermek után?
Figyelt kérdés
Nem nagyon vagyok tisztàban az itthoni dolgokkal mert eddig külföldön éltem,és egy ismerosomnek sincs gyermeke hogy segíthessen! Ezért szeretném a ti segitsegeteket kérni hogy milyen támogatás jár itthon egy gyermekre!? Kérlek segitsetek kicsit tisztán látni a dolgokat hogy mérjunk e gyereket vallalni?! Itthon nincs és nem is volt bejelentett munkám ha ez számít valamit is! Köszönöm!!!2014. márc. 10. 14:59
1/4 anonim válasza:
ha nem dolgoztál akkor csak GYES 25650 meg családi pótlék 12200 meg egyszeri anyasági támogatás 64125
2/4 anonim válasza:
így van ahogy az első írja. ha az apa itthon dolgozik akkor plusz még 10.000.- adókedvezmény jár
3/4 A kérdező kommentje:
Es ez a 300.000ft csak parasztvakítàs lehet vagy van valami igazsag alapja? :) koszi a valaszokat!!!
2014. márc. 12. 10:35
4/4 anonim válasza:
jaj el ne hidd! ez csak só hintés 1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!