Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Gyest vagy Gyedet kapnék?...

Szilvi01 kérdése:

Gyest vagy Gyedet kapnék? Illetve így bevállaljak egy kistesót? ( hosszú)

Figyelt kérdés
Jelenleg Gyesen vagyok 22 hónapos kisfiammal.1,5 éves koráig gyedet kaptam, atóta csak gyest( sajnos nem volt sok munkaban toltott időm). Szeretnék kistesót, a kérdésem az lenne h ha 2015 májusáig születne meg (amíg jár a gyes az elsőre) akkor gyest kapnék v gyedet? Munkahelyem megszűnt.illetve ha csak gyes járna ti bevállalnátok így egy babát? Nem szeretnék nagy korkülönbséget akét kicsi között. Párom nem keres túl jól, nettó 100 körül, viszont nincs hitelünk.köszi
2014. márc. 9. 13:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos mivel megszűnt a munkahelyed, ezért a kicsire már csak gyes-t kapnál. Én nem merném így bevállalni a második gyerkőcöt, mert a párod sem keres túl jól és ha véletlenül történne valami, nagyon nehéz helyzetbe kerülnétek.
2014. márc. 9. 13:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Csak gyes járna. Nem hiszem hogy bevállalnám, menj vissza most dolgozni aztán egy év múlva jöhet a tesó, akkor is csak 4 év van köztük.
2014. márc. 9. 14:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Így biztos nem vállalnám be. Én se szerettem volna nagy korkülönbséget de nem mertem bevállalni , visszamentem a munkahelyemre és most már hónapok óta dolgozom, 4 év lesz valószínűleg a korkülönbség. az még nem olyan vészes.
2014. márc. 9. 17:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Erre csak Gyes járna. Ilyen iszonyatosan kevés pénzre még egy gyereket sem mernék bevállalni nem hogy kettőt. Még jó, hogy nincs hiteletek mikor a létminimum alatt éltek már így is.
2014. márc. 9. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:
nem vállalnék másik gyereket így.
2014. márc. 9. 19:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megerősítettetek abban h nem érdemes most belevágni. Megpróbálok minél hamarabb elhelyezkedni aztán jöhet a tesó:)
2014. márc. 10. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!