Ha most TGyáson vagyok és? többi lent.
Figyelt kérdés
és a munkahelyem júliusban megszűnik,ha születik tesó fog járni nekem valami?tgás,gyed?most intézi a cég a gyedemet.2014. márc. 7. 15:23
1/7 anonim válasza:
Igen fog járni. Gyes plusz családi pótlék. Illetve a nagyra gyed.
2/7 anonim válasza:
Attól függ, mikor születik a tesó.
3/7 anonim válasza:
Második, a kérdező írta, hogy megszűnik a munkahelye
4/7 anonim válasza:
Igen, írta. De azt nem írta, mikor születik a tesó, útban van-e már vagy csak tervezik. Így sosem biztos, hogy járni fog egyszerre a nagyra a GYED, és a kicsire a GYES, ahogy te írtad.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)engem az érdekelne ,hogy mivel a munkahely julisban megszűnik,lesz-e majd ellátásom.Tesó még nincs útban ,mert a kicsi még csak 3 hónapos,csak gondoltam ,ha majd tesóka lesz akkor gyes fog járni mivel munkaviszonyom megszűnik,vagy tgyás gyed?Mondjuk mire 3 éves lesz a kicsi ,ha megszületik a tesó akkor jár?így gondoltam amíg 3 lesz szülessen meg a baba.Előre is köszi.
2014. márc. 8. 00:00
6/7 anonim válasza:
A kistesóra csak GYES és családi jár majd, hacsak nem találsz közben munkahelyet. A nagyra jár 2 éves koráig a GYED, és 3 éves koráig a GYES.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2014. márc. 8. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!