TGYÁS adóbvallásba?

Figyelt kérdés
Tavaly október óta TGYÁS-t kapok. Hova kellene ezt beírnom az adóbevallásba? És egyáltalán honnan kellett volna kapnom róla igazolást? A munkáltatóm intézte, ők utalják, az éves adóelszámoló papír, amit kaptam tőlük, az tartalmazza a TGYÁS-t is? Mert ott csak a munkabér cellában van összeg feltüntetve.
2014. márc. 6. 22:29
 1/2 Vilcsianyuja ***** válasza:
Jó így az igazolás, a munkabéredet és a TGYÁS-t is az első sorba kell írni, ha a munkáltatód a kifizető. De hogy biztosan nem rontották-e el, te is nagyjából leellenőrizheted, hogy a bruttó béred + a három havi bruttó TGYÁS lehet-e feltüntetve az igazoláson. Ha stimmel az összeg, akkor nyugodtan töltheted a bevallásod úgy, ahogy a munkáltatótól kapott igazoláson szerepelnek a rovatok.
2014. márc. 6. 22:47
 2/2 anonim ***** válasza:
ha nem értenék hozzá, akkor én nem vonnám kétségbe azt, hogy a munkáltatóm az adóbevallásban melyik sorban szerepelteti az én tesgyes-emet.
2014. márc. 7. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!