Németországi GYEDre jogosultak vagyunk?
nem! én mindenképpen maradnék a babával otthon a párom menne el gyedre de mellette a maszek munkáit megcsinálná
csak hallottam ezt is azt is hogy kintről kapjuk meg azt is hogy csak ha ott élünk
A gyed igenylesehez nemetorszagi bejelentett lakcim kell.
Ha ott igenyli meg az ellatast, akkor olyan nincs, hogy M.o-n marad.
Ilyenbe ne is gondolkodj. Mert egy idö utan ha bukta(marpedig lesz) van,nagyon nagy penzeket kell emiatt visszafizetni.
En itt elek, itt fogok szülni, ismerem a helyzetet.
itthon várnánk meg mert még vizsgáim lesznek
gondkodtunk azon hogy kint születik meg de utánna haza költöznénk
ha a baba kint születik de egy honap után elköltözzünk vagyis vissza ide akkor se vagyunk jogosultak a kinti a támogatásra?
4 vagyok, annyit meg hozzatennek, hogy itt a Jugendamt(gyamügy) azert utana megy a dolgoknak. Tehat ha csak a ferjednek van lakcime, te nem jelentkeztel ide be, akkor meg fogjak kerdezni, hogy hol a kedves feleseg?
Es innen gyedet, gyest vagy hasonlo ellatasokat nem utalnak külföldre.
Ha kinnt születik meg, addig vagytok jogosultak, amig a baba itt tartozkodik. Utana mar nem. Be kell jelenteni, ha elmentek, mert tenyleg nagy büntetest soznak ratok.
Nem egy ember megjarta mar igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!