Számithatok valamilyen támogatásra ilyenkor?
Figyelt kérdés
19éves vagyok és babát várok. 3 hónap munka viszonyom van és most kezdtem az uj munka helyemen. És ugye ha terhes vagyok az utolso hónapba nem fogok tudni dolgozni. Meg ha megszületik a baba utána se egy ideig. És nem tudom hogy így járe valami segély a picinek. A párom már 8 éve dolgozik ő 28 éves. Előre is köszi a válaszokat2014. jan. 23. 12:37
11/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat igazad van, 4hetes és 5napos. Komolyan ez az egy hét legyen a legkevesebb. Ne haragudj nem akkartam üzennetet küldeni de rossz helyre katintotam. Az elnézésedet kérem!!!!
2014. jan. 23. 13:01
12/16 A kérdező kommentje:
de 3hetes terheség is van jobb ha tölem tudod!!
2014. jan. 23. 13:01
13/16 anonim válasza:
A teszt a menstruacio elmaradasa utani 10. naptol mutatja ki a terhesseget.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kérdésre való válaszokat! :)
2014. jan. 23. 13:07
15/16 anonim válasza:
OFF: LOL kérdező :D
Mesélj egy kicsit a három hetes terhességedről. Mivel ugye a terhességi heteket az utolsó menstruáció első napjától számítjuk, és általában két héttel ezután van peteeérés, kb. akkorra tehető a fogantatás, ezután 8-10 nappal a beágyazódás.
Nincs az a teszt, ultrahang, orvos, laborvizsgálat, ami kimutatná a beágyazódás előtti vagy alatti várandósságot.
ON: alanyi jogon jár a GYES és a családi pótlék, valamint ha rendesen jársz terhesgondozásra, akkor az egyszeri anyasági segély. Mivel biztosan idén fogsz szülni és biztosan nem vagy főiskolás vagy egyetemista, ezért a TGYÁS, GYED kilőve sajnos.
Boldog babavárást, és ne kötözködj olyanokkal, akik segíteni szeretnének Neked :)
16/16 A kérdező kommentje:
Elismerem hülyeséget beszéltem. Bocsánat kicsit ideges vagyok meg izgatot vagyok. MINDENKINEK nagyon szépen köszönöm. Ne haragudjatok! :))
2014. jan. 23. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!