Ha elcsúsztak 2 hónapot a GYED kifizetésével, akkor nem két havit kellene egyszerre utalniuk?
novembertől jár a GYED nekem, de nem utalták december elején, most januárban - azaz ma - meg csak a novemberi törthavit kaptam, de a dec1-31 is járna. most mindig csúsztatni akarják? (miért nem gondolnak arra, hogy a múlt havi kötelezettségeimet is rendeznem kell, nem csak az e havit, szóval nem jótékonysági kérdés az, hogy ha duplát kapok most)
- járt valaki ugyanígy?
- próbálkozzak telózni az OEP-nek (gondolom, most mindenki gyed-extrával bombázza őket, szerintem az ügyintézők cukorka helyett xanaxot szopogatnak) :)
köszönöm, közben 4x reklamáltam, végül január 25én utaltak, és felhívtak plusz és elnézést kértek. persze a családi adókedvezmény már nem lett kifizetve, lévén, hogy a 2014es nyilatkozat nincs még ott, és mivel jan.15 utáni utalás már 2014. évi, még ha 2013.decemberi a gyed... (szóval nem elég, hogy késedelmi kamatokat fizethettem ide oda, még az adókedvezmény is csak másfél év múlva realizálódik, mikor 10eft már csak 8,5eft kb...
szép, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!