Ikreim vannak, eddig egyikük után járt Gyed. Most automatikusan megkapom a másik baba után is, vagy igényelnem kell?
Miből gondolod, hogy 2 jár?
ha most születne gyermeked, akkor kapnál rá is.
Nekem is ikreim vannak. Sajnos nem jár dupla gyed.
3. válaszoló te is örülnél dupla gyednek 2 gyereknél (dupla kaja, dupla mennyiségű pelus, dupla mennyiségű ruha, mert nincs kitől örökölni) és ugyanannyi pénzből kell megoldani, mint te meg más 1 gyerekre.
Én úgy sajnállak titeket ikreseket! Nektek is járna a dupla gyed és ezt nem csinálták meg! Nem is értem! Mindent duplán meg kell vennetek ugyanúgy mint akinek két nem iker kisgyereke van. Akkor azok miért kapnak az ikresek meg miért nem? Nincs igazság! Én nem vagyok ikres, csak két kisgyerekem van (én se profitálok a gyed extrából mert a kicsi is már 2 éves) de nem tartom ezt igazságosnak. Remélem valakinek feltűnik ez és gyorsan korrigálják!
De ha járna is akkor is csak ha jan.1. után születtek volna.
Akkor ezt is buktuk.
A rosszmájúaknaj pedig azt kívánom ők is éljenek meg ennyi pénzből.
Köszönöm a kommenteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!