Ha január 30. -ára vagyok kiírva akkor pontosan hanyadikától igényelhetem a THGY-T?
Figyelt kérdés
Szülés előtt 28 nappal szeretném igényelni de nem tudom, hogy az pontosan hanyadika.2014. jan. 5. 16:43
1/4 anonim válasza:
30-28 az nálam 2-vel egyenlő, tehát január 2-ától kérheted.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor a 30.-át már nem kell beleszámolni a 28 napba? Ha jól értem akkor jan. 1.-én még táppénzen vagyok, 2.-ától meg már kérhetem a thgy-t? Köszi előre is!
2014. jan. 5. 17:48
3/4 anonim válasza:
Mikor bemész a melóhelyedre megmondják, de már 5-e van, szóval akár 6-ától is kérheted, ennyire számít az a pár nap?
4/4 A kérdező kommentje:
Hát, ez az... A munkahelyemen soha semmit nem tudnak ezért is írtam ide. De már rendeződött a dolog. Köszi a választ!
2014. jan. 7. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!