Most akkor hogy is van a Gyed extra?
Figyelt kérdés
Jelenleg Gyeden vagyok a kislányommal 2014.07 19.ig
És ha pont nem a Gyedbe születik a 3.baba akkor ugrott a plusz pénz?
Vagy nem értem mert annyira nem beszélnek tisztán ,nehogy megértse az ember!!
Kérem valaki szépen magyarázza el ,tudom már sokadszor de minden eset egyedi ugy gondolom!!Köszönöm
2013. dec. 25. 12:34
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2013. dec. 25. 12:49
3/6 anonim válasza:
nem baj, ha gyes alatt születik meg a baba és nem gyed alatt. Végig megkapod mindkét gyermeked után ami jár, vagyis lesz olyan, mikor egyszerre kapsz gyedet/gyest és tgyast/gyedet.
4/6 A kérdező kommentje:
Hű de jó lenne ,igencsak jól jönne ,de ezzel gondolom nem csak egyedül vagyok igy!!
És nem baj ha nem megyek vissza dolgozni ,mert ezt az egészet ugy is értelmeztem hogy az is az egyik feltétele!!
2013. dec. 27. 16:05
5/6 anonim válasza:
Nem baj, ha nem mész vissza dolgozni, mert a kistesó már 2014. jan. 1-je után születik és ezért jár végig a nagytesó után is! Akinek idén megszületik még a kistesó pl. dec. 31-én, akkor arra még a most érvényben lévők vonatkoznak, vagyis csak egy gyerek után kap pénzt, mégha járna a másik után is.
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek ,de leginkább kedves utolsónak!!
2013. dec. 28. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!