Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Szerintetek létezik, hogy...

Szerintetek létezik, hogy ezek gyermekenkénti összegek? (Franciaország)

Figyelt kérdés

A havi családi pótlék függ az eltartott gyermekek számától: 2 gyermek: € 128,57;

3 gyermek: € 293,30;

4 gyermek: € 458, 02;

gyermekenként pluszban: + 164,73 €.

Tehát úgy értem, hogy két gyermek esetén kétszer 293.30 euró?

2013. nov. 29. 22:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, gyermekenkénti, de ez Párizsban pl. nem sok mindenre elég...Ha egyedül nevelsz 3 gyereket, akkor kapsz még 1000€-t a 3 gyerekre összesen. Sok bevándorló vállal így plusz gyereket, mert ez már jól fizet, úh szerintem szigorítani fogják.
2013. nov. 30. 07:34
 2/2 anonim válasza:
Létezik, de nem sokra elég. Persze ha mellette dolgozol és bölcsibe járatod a kisebbeket, úgy ki lehet jönni. Nekem speciel nem tetszik, hogy ennyire hamar "magukra hagyják" a szülők a gyerekeiket és inkább dolgoznak, de hát itt így van, máskülönben nem lehet megélni. A CAF nem szeretetszolgálat...
2013. dec. 2. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!