Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Jelenleg gyed-en vagyok és...

Jelenleg gyed-en vagyok és most ismét kismama lettem hogyan igényelhetem meg a tégyást a szülés előtt?

Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 13:30
 1/3 Jégtánc ***** válasza:
Nem biztos hogy jól tudom ,gyedet lemondod attól az időponttól amikortól a t- gyást igényelni szeretnéd.
2013. nov. 23. 14:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Fontos lenne pontosan tudni, meddig vagy még gyeden és mikor szülsz, ugyanis úgy néz ki január 1.től itt az extra gyed, vagyos mindkét baba után kapni fogod az ellátást.

A kormány megszavazta, tehát elvileg ez megvalósul. Viszont ennek a menetét szerintem még senki nem ismeri, lehet meg kell vele várnod a jan.1-et.

Bár a tgyásról nem esett szó, de ha a kicsire majd lejár a tgyás akkor mindkettő lurkóra kapni fogod a gyedet, illetve ha nagyra lejár a gyed, akkor a kicsire a gyedet, nagyra a gyest fogod egyszerre kapni :)

2013. nov. 23. 14:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. nov. 24. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!