Hogyan tudom kiszámolni a várható TGYÁS-t?
Jövő tavasszal szülök, akkor bő másfél éves lesz a munkaviszonyom. Tudtommal a 2013-as átlagbérem lesz az alap. A túlóráim mennyiségét (főleg összegszerűen) nem tudom fejből. Ennek hol tudok utánanézni, hogy éves szinten hány túlórám volt és ez mennyivel emeli az összeget?
Esetleg a bérszámfejtésen tudnak konkrét összeget mondani nekem?
Nincs bérpapírod?Azon ott kell lennie a túlóráknak...és igen a 2013as béred lesz az alap.Az éves béredből vesznek egy átlagot,a Tgyás kb 10ezerrel több,mint a Gyed.Itt egy jó kalkulátor:
A TGYÁS kétlem, hogy 10 ezerrel lenne több, mint a GYED. A GYED maximalizált összegű, a TGYÁS nem.
Nagyjából kiszámoltam, saccra legalább a max GYED dupláját kell kapjam. De a pontos összeghez nem tudom, hogyan találok adatokat.
A 12 havi bérpapírt egyenként számoljam át éves szinten?
A fenti kalkulátor a túlórákkal, jutalmakkal, béremeléssel nem számol - ilyen kalkulátorig én is eljutottam.
Az éves összes túlórám mértékét csak tippelni tudom, fejből pontos számot nem tudok.
Köszönöm! Már igénybe veszem, betegszabadságom azt hiszem 2 nap volt idén, a többi ledolgozott vagy fizetett szabadság.
Akkor januárig nem is tudom megnézni, mert a decemberi járandóságomat még nem tudom (a túlórákat legalábbis, a fizetésemet tudom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!