Ki vagyok akadva, igazat mondtak az Államkincstárnál?
erre írtam, hogy nem a kincstár a hülye:
Engem is össze-vissza küldözgettek az Államkincstárnál, nem bírták eldönteni, hogy jogosult vagyok-e a GYED-re, T-Gyásra, meg hogy milyen igazolást kérjek.
Bocsi kedves utolsó mi köze az államkincstárnak a Gyedhez ?
Nekem a melóhelyem intézte , és nem az államkincstár ,mert ha meg nincs munkahelye valakinek akkor meg no Gyed!
Csak kérdeztem tényleg ,nem kötözködésnek szántam!
Én meg vállalkozó voltam (havi változó bevételekkel), mellette párhuzamosan aktív egyetemi hallgató. Ez nem éppen olyan, mint amikor dolgozol egy melóhelyen 8 órát. Itt mindegyik ügyet az OEP-nél (itt ott van az Államkincstár kihelyezett része) tudom intézni. És képzeld, 4 embert kérdeztem, mindenki mást mondott, főleg atekintetben, hogy milyen igazolásokat mennyi időre visszamenőleg kérjek az APEH-től, illetve hogy egyáltalán jogosult vagyok-e.
A Gyes természetesen alanyi jogon jár, úgyhogy ezzel kapcsolatban félretájékoztatták a kérdezőt.
És sajnos nem minden hivatalban megfelelően felkészültek az ügyintézők. A legtöbbjüknek ez munka, minden ügyfél egy "új hülye, új problémákkal, és amúgyis kit érdekel az ő nyomora".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!