Kapott ma valaki GYED-et?
Hmmm hát nem tudom.
Én mindig olyan 7. e körül kapom.Az csütörtök,de legkésőbb pénteken tuti a számlán lesz.
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Kedves 6-os ha körültekintőbb lennél 4-e utalással van a GYED az OEP oldalán és én megkapom már 5-én de tegnap nem !
Nem is értem az embereket mikor csak egy szimpla kérdést tettem föl,nem azt várom hogy kioktass!! 17 évet melóztam vendéglátásba majd külföldön 2 évet.Jelzem örülök a Gyedemnek és mai napig van bejelentett munkaviszonyom,tehát te engem ne oktass ki hogy menjek vissza melózni,mert hidd el Gyed mellett is el kell mennem ,mert nem élünk meg belőle( ne ecseteljem ,hogy oldom meg).A te szád azért olyan nagy biztos,ha te ilyet irsz akkor én is,bizti anyuci meg apa segit neked!!Nekem nincs ki segitsen és magam kell megoldanom ,tehát nekem minden lóvé számit.Amit te jelen esetben lefikázol!Csak azt kérdeztem kapott e valaki GYedet?, és föl vagyok háborodva,igen fel vagyok mert azért a kis dollárért én melóztam meg senki más és ami jár az jár!!!!!,de időbe tegyék meg !!!
További szép napot mindenkinek,még egyszer köszönöm a normális válaszokat ,te 6-os pedig örülj annak amid van anyukám
Az OEP honlapján ez van, na kisanyám:
"A gyermekgondozási díjat havonta utólag kell folyósítani, kifizetőhely esetén a bérfizetési napon, az
egészségbiztosítási pénztári szakigazgatási szerv pedig a tárgyhónapot követő hó 10. napjáig teljesíti,
azt, az igénylő kérelme szerint postai úton vagy bankszámlára átutalással."
Amúgy gyed mellett törvénytelen dolgozni, feketén meg amúgy is, remélem kiderül és jól megbüntetnek! Bár az IP címed feltörésével ez nem is nagyon lehetetlen:)
Arról meg nem tehetek, hogy olyan szerencsétlen vagy, hogy ennyi év alatt, nem vagy képes magad anyagilag összeszedni, nekem is van 12 éves munkaviszonyom, itt Magyarországon és tanultam is előtte, tehát értő olvasásom is jó, hogy értelmezzem mit írnak az OEP hivatalos honlapján:)
Ajánlom ezt az oldalt tanulmányozd:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!