Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Én már jövöhónapban szülök,...

Én már jövöhónapban szülök, akkor már emelve kapom az anyasági támogatást?

Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 07:05
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Bocsi, de már egy kisit kezdett idegesíteni ez a dolog... mert felteszek egy ilyen kérdést és kkor egyböl ugy letámadják az embert hogy éna pénz miatt szülök, hogy az valami fantasztikus... én nem is érthetem meg!! Tényleg nagyon sok van ilyen de akkor is!
2013. szept. 13. 07:17
 22/27 anonim ***** válasza:
Bocsi,de a válaszaid alapján ez jött le kèrdezö! Olvasd vissza amiket irtál! ;)
2013. szept. 13. 11:10
 23/27 anonim ***** válasza:

Tök feleslegesen idegeskedtél, amúgy meg HA meg is szavazNÁK, akkor sem igényelHETnéd februárban csak a 64 ezret...

Jó lenne, ha ezt elfogadnád, meg azt is, hogy nem lesz emelt összegű anyasági. Gondolj már bele, miből???

És hidd el, én nem egy sértődött anyuka vagyok, aki sajnálná a pénzt azoktól, akinek esetleg járna, mert én pl 2014-ben fogok szülni, szóval én kapnám...

de nem fogom, mert NEM lesz ilyen.

2013. szept. 13. 12:04
 24/27 anonim ***** válasza:

Én is 2014-ben szülök, de én akkor sem kapnám, ha elfogadnák, mert 2. baba lesz. Szóval engem hidegen hagy, de remélem nem fogják elfogadni, de amúgy is MIBŐL! Kampányfogás az egész!

Persze mindenkinek jól jönne az ingyen pénz, de aki csak ezért szül/szülne, az nagyon buta!!!

2013. szept. 13. 12:19
 25/27 A kérdező kommentje:
Mert amugy meg HA megszavaznák ezt a pénzt,és annyit kapsz majd jövöre akkor nem is örülne a szád!!?? Azt má nem hiszem el!
2013. szept. 13. 14:34
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Hogy beszélsz te??? Vegyél már vissza kérdező! Hány éves vagy egyáltalán, te jól iskolázott??? Jó lenne, ha visszavennél a stílusodból. És fogadd már el, hogy ilyen NEM lesz de senki nem írta, hogy ha megkapná, NEM örülne! okoska...
2013. szept. 13. 14:38
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés eldőlt, nincs is az anyasági a tervezetben sem.
2013. nov. 9. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!