Folyamatos jogviszony és terhesség?
Ha dolgozam 4 évig, majd januárban kirúgtak, voltam 3 hónapig munkanélkülin ahol kaptam "segélyt", és április óta van újra munkaviszonyom, de kiderült, hogy terhes vagyok.
Határozott időre vagyok bejelentve, tehát valószínű, ha megtudjàk, hogy babát várok, decemberben kirúgnak. Ha decemberben még találok munkát és folyamatos lesz a munkaviszonyom, akkor milyen támogatást kapok?
Nos ha bejelentett munkaviszonyod van és a 180ledolgozott napod is megvan(ami a leírtak szerint egyértelmű) akkor megkapsz minden támogatást ami jár.Szóval:TGYÁS.GYED. CSALÁDI!
De ha nem vagy munkaviszonyba hanem munkanélkülin és kapsz pénzt tőlük,akkor is ezeket megkapod.Tudom mert én is így vagyok!Ja és a szülés után megkapod majd az 1*-i anyaságit ami 65E ft körüli összeg!
A lényeg hogy a szülés pillanatában(TGYÁS esetén 28nappal előtte biztosított légy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!