Aki GYES-t kap, az elosztogatja a pár száz forintokat?
Ezt a kérdést nem rég olvastam: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__gyas-g..
Majd jött rá egy igen érdekes válasz:
"Milyen mókás már, nem?!
Állandóan sír a GYEs-en lévők szája (tisztelet a kivételnek), hogy milyen kevés a GYES, ebből nem lehet megélni, blabla.. de azért azt a párszáz forintot is (ami esetleg egy liter tej vagy 1 kiló kenyér ára) elosztogatjátok.
Most akkor merre is jár az egyensúly?!
Nehogy félre értsetek, ti pénzetek, a dolgozó emberek adójából, de most akkor ez mégis hogy működik?!
Ja, és a 0 %-ot ne felejtsétek el adni ;)"
Aki ezt az eszmefuttatást leírta, annak van némi igaza. Legalábbis szerintem vagy csak én látom így?
A fő kérdésben többen írták, hogy más postás által hozott juttatásból adnak oda a postásnak pénzt.
Viszont én csak a gyes-en lévőkre gondolok, hogy ez vajon tényleg csak a válaszadónak és nekem furcsa vagy másnak is?
Lehet és nem ebben a világban élek soha nem voltam szerencsére szegélyen de, hogy 100Ft senkit sem vág földhöz az biztos.
Most ha számlára menne, főleg az új adok miatt akkor is kerülne ennyibe a pénzhez jutása.
Nem értem attól h gyest kap lehet jó szándékú. Minket se vet fel úgy a pénz h hajjajj de ha látok egy kisfiút aki éhes és pénzt koldul nem pénzt de ami összeget oda adnék kap enni valót. Más másképp adakozik vmennyit. Nem értem ezzel most mi a baj? Nem attól a 100Ft-tól gazdagodik majd meg. És kíváncsi lennék hol veszel 100Ft-ból 1L tejet vagy 1kg kenyeret. Sokan nem adnak úgyse de ha ad neked kevesebb lesz? Tényleg ilyenen fennakadni. Nagyobb gondotok sose legyen.
Mondjuk annyira nem érint h adok-e a postásnak vagy sem mert számlára kapom a GYEDEM!!!! Csak gondoltam kifejtem a véleményemet.
Adok !!! 200 Ftot Mégpedig azért mert ha valami miatt nem vagyok otthon akkor minimum 3 x megpróbálja kihozni a postás ,és nem kell be buszoznom 300 Ft os jeggyel,időt és energiát rászánva !!!
Józan paraszti ész ,próbálkozz vele ;)
Én nem adok.
Nekem 100 ft is nagyon sokat számít, ebből már tudok venni 10db akciós zsemlét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!