Az egyszeri anyasági támogatás, minden gyermek után jár?
Igen.Minden megszületett gyermek után jár.
Ez az új parasztvakítás arról szólna majd, hogy akinek az 1. gyereke születik, az kapja majd a közel 300.000Ft-ot.Magyarul nekem van már 2 gyerekem, és hiába vállalnék be még 1et, akkor is csak ezt a 64.000Ft-ot kapnám.Ezzel akarják ösztönözni a gyermekvállalást, mert hogy kevés a gyerek..mondjuk ennek szerintem nem ez a módja..talán az életszínvonalat kéne emelni, nem az új adókat kivetni..
"hiába vállalnék be még 1et, akkor is csak ezt a 64.000Ft-ot kapnám"
Szerintem meg nem. Az első után fog járni 300 ezer a többire meg egy fillér sem. Így lehet hangoztatni és mégis spórolnak is vele. Mérget merek rá venni, ha lesz belőle valami, így lesz.
Utolsó, ezzel ugyan mit spórolnak? A normális gyarapodáshoz 3 gyereket kellene vállalni minimum, az 192 ezer. Akkor spórolnának, ha mindenki 6 gyereknél kevesebbet vállalna, és minden gyerek után fizetnék a 64-et, így ha valaki 1 gyereket vállal, és 300-at kap, többet kaszál, mint ha valaki 4-et vállal és 4x64-et kap.
Amúgy ez a 300 ezer puszta választási fogás. MAjd ha már adni kellene, kiderül, hogy mégsem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!