A TGyÁSt mindenki azonos időben kapja meg, mint a családi pótlékot, vagy függ valamitől az utalás napja? Ha mindenki egyszerre kapja, az hanyadika szokott lenni?
Családit egyszerre kapja mindenki a MÁKtól
A Tgyást, ha a munkahelyed tb kifizetőhely, akkor a munkahelyed utalja, akkor mikor a fizetést.
Ha a munkahely nem kifizetőhely akkor az Oep utalja 5-e körül, ha jól emlékszem
Ahogy az előttem szóló írja, családit MÁK utalja.
Ha munkahely TB kifizető, akkor ő utalja a tgyást és gyedet, akkor kapod, mikor a fizetésed kaptad. Én pl. 4-én kaptam meg, mert fizetés is akkor van a cégnél.
Ha nem TB kifizetőhely a munkahelyed, akkor az OEP utalja neked a tgyást és gyedet, amit minden hónap 10-ig kell a számlára utalnia az OEP-nek.
Ez a mindenki egyszerre kapja ez jó nagy hülyeség és nem igaz.
Ma is azon irkálnak a fórumom,hogy ki kapta meg és ki nem.
Meg az is hülyeség hogy másodikán.Nekem 1. és 6.-a között mindig máskor jött és senkivel sem egyszerre soha.Egy mentő autó szirénájával össze lehetne keverni ,ha mindenkinek egyszerre jönne az sms.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!