Egyszeri anyasági támogatást ha megemelik az összeget, akkor milyen kritériumoknak kell megfelelni?
ez még csak terv, még nem szavazták meg...
mindenesetre nem tartom igazságosnak, nekünk 3 gyerekünk van...a gyest nem szeretnék felemelni???esetleg utólag jól jönne nekünk is az a pénz...
2es!Igen!Első gyermeküket szülő nőkre érvényes, és csak akkor ha betöltötted a 18. életéved!Mássodik babára már ugyanannyi járna mint most én úgy tudom!
(szerintem is igazságtalan, én is szeptemberben szülöm első gyermekem)
Amúgy, szerintem ez csak a választások előtti mézes madzag, amit most előttünk szülők előtt húznak el..!
Csak annyit kell tenni, hogy a fideszre szavazol.
Nem látjátok, hogy egyszerű kampányfogásról van szó?
Szánalmas ez a kormány!
Szerintem simán megfogják várni, hogy lemenjenek a választások és a Fidesz végig ezzel fog kampányolni. Majd ha újból megválasztják, akkor fogják csak szerintem bevezetni. Ha más párt kerül kormányra, akkor meg be se vezetik!
Én se tartom igazságosnak, ha valaki 2. vagy 3. gyerekét szülné, akkor nekik miért nem járna? Nekem is csak a 64 ezer járt az első gyerekemnél 3 éve. Értem azt is, hogy valószínűleg azért csak az első gyerekere, mert így megakadályozzák, hogy akik a gyes és a családi miatt szülnek, még több gyereket szüljenek, mert ha minden gyerek után járna, akkor egyesek minden évben szülnének, ezt is megértem, de valahol mégse igazságos!
Akkor nem kell ennyi gyereket szülni. Főleg ilyen kicsi korkülönbséggel. Menj dolgozni, ne gyereket szülj összevissza, ha teher neked.
Én a 3. babát várom, de örülök a családi pótléknak és az anyaságinak is, amennyit most adnak. Mert ezeket bármikor elvehetik is. Jóhogy nem 200 ezer a családi pótlék, menj dolgozni és lesz annyi bevételed amennyit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!