Ha holnap igénylem a kelengyepénzt, csütörtökön már rajt lehet a számlámon?
Figyelt kérdés
Azt biztosra tudom, hogy szerdai napokon utalják az ilyeneket. Szerintetek megkapom ezen a héten, vagy csak jövőhéten?2013. jún. 3. 15:37
11/28 anonim válasza:
Kizárt, hogy rajta legyen.
Nem megy ilyen gyorsan az ügyintézés. Ha szerencséd van, két héten belül megkapod.
12/28 A kérdező kommentje:
Hol látsz te hisztizést? Atya isten na jólvan köszi a válaszokat nekem ehhez nincs erőm ha nem gond:)
2013. jún. 3. 15:57
13/28 anonim válasza:
Biztos hogy nem kapod meg egyik napról a másikra, lehet még ügyintézőhöz sem kerül szerdáig, sőt! Jövőhétre számolj!
14/28 anonim válasza:
Ezen a héten 100%, hogy nem, de szerintem még a jövő héten sem, főleg, hogy az új rendszer miatt elég lassú most a MÁK. Majd kb. 2 héten belül, de szerintem leghamarabb a jövőhét második fele!
15/28 anonim válasza:
mi az a kelengyepénz? az anyasági támogatásra gondolsz amihez a 4 pecsét kell a kiskönyvbe? nekem az 3 hét után jött meg.
16/28 anonim válasza:
mármint 3 héttel a papír beadása után.
17/28 anonim válasza:
Ha az anyasági támogatásra gondolsz, az nekem is kb. 2,5 héttel az igénylés beadása után volt a számlámon. Kizárt, hogy a héten megkapod.
Ha nem az anyasági támogatást jelenti nálad a kelengyepénz, akkor fogalmam sincs, mert olyanról még nem hallottam.
Egyébként pedig, ha ahhoz van erőd, hogy kérdést tegyél fel, akkor ahhoz is legyen erőd, hogy a válaszokat elviseld. :D
18/28 anonim válasza:
Törvény szerint 8 napon belül kell kifizetni, a benyújtást követő naptól számítva.
19/28 anonim válasza:
Mi az a kelengyepénz??
Én ilyet nem is kaptam.
Csak az egyszeri anyaságit kaptam, meg a gyes, családi.
Valaki világosítson már föl légyszí!
20/28 A kérdező kommentje:
Egyszeri anyasági. Basszus mennyit kötekedtek.
2013. jún. 3. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!