GYED igénybejelentő dokumentum utolsó részét segítene valaki kitölteni?
Figyelt kérdés
Nem igazán világos, pedig neten is nézegettem (nyilván nem jó helyen, mert nem találtam segítséget).2013. febr. 19. 08:31
1/3 A kérdező kommentje:
Konkrétan a nyilatkozat az adóelőleg megállapításához c. részt nem tudom kitölteni, mert olyan családi adókedvezményes papírt már adtunk le a múlt hónapban.
A 47 § (5) bekezdése alapján adóalap kiegészítést igénylem-e? (nem tudom mi ez, úgyhogy nem tudom igénylem-e)
A 29/A § alapján járó kedvezményt kérem-e? (ez volna a családi adókedvezmény, és akkor ezt kérjem??)
2013. febr. 19. 08:34
2/3 anonim válasza:
Az adóalap- kiegészítéses nyilatkozat idén már tárgytalan, mivel nincs szuperbruttó, így semmi értelme a választásnak.
A családi adókedvezményt illetően- én is így voltam, mint te, hogy korábban már nyilatkoztam - nekem a bérszámfejtő azt mondta, ne töltsem ki újra. Így is tettem, nem lett belőle semmi probléma.
Szóval én azokat a részeket nem tölteném ki.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi
2013. febr. 19. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!